Referenser

Företag

kakeldesign – http://www.kakeldesign.se/

CC Höganäs –  http://www.cchoganas.se/

Nacka Trä – http://www.nackatra.se/

 

Privatpersoner

Mattias Hedlund – 070-236 74 72

Andreas Höistad – 070-966 45 47

Anne Ahlgren – 073-825 29 49

Nina Axelsson – 073-075 80 09

 

Lämna gärna en kommentar nedanför, tack!

8 Responses to Referenser

 • Johan Wolfhagen says:

  Mycket duktiga, håller budget, levererar i tid och förstår precis hur vi vill ha det.
  Vi har använt dem fler gånger, rekommenderat dem till bekanta och alla är nöjda, så jag kan varmt rekomendera SWE Kakel och Bygg.

 • Ingela Persson says:

  Proffesionella, pålitliga och mycket duktiga! Vi var så nöjda med badrummet att vi även lät renovera gästtoaletten. Skulle definitivt anlita dem igen!

 • Janet Arsenian says:

  Vi gjorde en totalrenovering och kunde inte varit nöjdare med målning, golv, kök och plattsättningen i badrummet som gjordes med perfektion väldigt duktiga och professionella.

 • Carin von Stransky says:

  Vi träffade Swe kakel och bygg första gången när dom gjorde totalrenoveringen av vårt badrum och gästtoalett. De gjorde ett så bra jobb så när vi sen köpte en ny lägenhet på 114 kvm som skulle totalrenoveras fick de ta hand om hela renoveringen. Det var badrum, gästtoalett, kök, ändring av planlösning, måleri, golvläggning mm. Vi är supernöjda och kommer absolut att anlita Swe kakel och bygg nästa gång med.

 • Mirjam Charas says:

  Jag kan varmt rekommendera SWE Kakel och bygg. De utförde en totalrenovering av mitt badrum och jag blev väldigt nöjd. Hantverksmässigt väldigt skickliga, punktliga och pålitliga. Kommunikationen var mycket bra och allt blev som jag hade tänkt mig.

 • Annica Lundgren -Stiftelsen Uppsala Waldorffastigheter says:

  Vi rekommenderar Swe Kakel och bygg för renoveringar av badrum i lägenheter.
  Swe kakel och Bygg arbetade effektivt och tog, på ett föredömligt sätt, hänsyn till den barnverksamhet som fanns i huset. De återkopplade mycket bra under arbetets gång och var plikttrogna och angelägna att hålla det avtal och de tidsramar som var planerade.

 • Ulla-Britt Jansson says:

  Swe Kakel och Bygg kan varmt rekommenderas. Mitt kök renoverades från golv till nock på ett alldeles utmärkt sätt. Arbetet utfördes på utlovade 3 veckor och samarbetet var utmärkt, mycket tillmötesgående och mitt IKEA-kök blev précis så som jag ville att det skulle vara, likaså golv och väggar.

 • Arne Zetterberg says:

  Swe Kakel och Bygg kan verkligen rekommenderas. De gjorde jobbet på ett utmärkt sätt, var noggranna och seriösa men även lätta att ha att göra med under hela byggprocessen. Tidsplanen och budget hölls. Kommer självklart vända mig till dem nästa gång vi bygger om. Vi är väldigt nöjda med vårt nya badrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>