Referenser

Företag

kakeldesign – http://www.kakeldesign.se/

CC Höganäs –  http://www.cchoganas.se/

Nacka Trä – http://www.nackatra.se/

 

Privatpersoner

Mattias Hedlund – 070-236 74 72

Andreas Höistad – 070-966 45 47

Anne Ahlgren – 073-825 29 49

Nina Axelsson – 073-075 80 09

 

Lämna gärna en kommentar nedanför, tack!

11 Responses to Referenser

 • Johan Wolfhagen says:

  Mycket duktiga, håller budget, levererar i tid och förstår precis hur vi vill ha det.
  Vi har använt dem fler gånger, rekommenderat dem till bekanta och alla är nöjda, så jag kan varmt rekomendera SWE Kakel och Bygg.

 • Ingela Persson says:

  Proffesionella, pålitliga och mycket duktiga! Vi var så nöjda med badrummet att vi även lät renovera gästtoaletten. Skulle definitivt anlita dem igen!

 • Janet Arsenian says:

  Vi gjorde en totalrenovering och kunde inte varit nöjdare med målning, golv, kök och plattsättningen i badrummet som gjordes med perfektion väldigt duktiga och professionella.

 • Carin von Stransky says:

  Vi träffade Swe kakel och bygg första gången när dom gjorde totalrenoveringen av vårt badrum och gästtoalett. De gjorde ett så bra jobb så när vi sen köpte en ny lägenhet på 114 kvm som skulle totalrenoveras fick de ta hand om hela renoveringen. Det var badrum, gästtoalett, kök, ändring av planlösning, måleri, golvläggning mm. Vi är supernöjda och kommer absolut att anlita Swe kakel och bygg nästa gång med.

 • Mirjam Charas says:

  Jag kan varmt rekommendera SWE Kakel och bygg. De utförde en totalrenovering av mitt badrum och jag blev väldigt nöjd. Hantverksmässigt väldigt skickliga, punktliga och pålitliga. Kommunikationen var mycket bra och allt blev som jag hade tänkt mig.

 • Annica Lundgren -Stiftelsen Uppsala Waldorffastigheter says:

  Vi rekommenderar Swe Kakel och bygg för renoveringar av badrum i lägenheter.
  Swe kakel och Bygg arbetade effektivt och tog, på ett föredömligt sätt, hänsyn till den barnverksamhet som fanns i huset. De återkopplade mycket bra under arbetets gång och var plikttrogna och angelägna att hålla det avtal och de tidsramar som var planerade.

 • Ulla-Britt Jansson says:

  Swe Kakel och Bygg kan varmt rekommenderas. Mitt kök renoverades från golv till nock på ett alldeles utmärkt sätt. Arbetet utfördes på utlovade 3 veckor och samarbetet var utmärkt, mycket tillmötesgående och mitt IKEA-kök blev précis så som jag ville att det skulle vara, likaså golv och väggar.

 • Arne Zetterberg says:

  Swe Kakel och Bygg kan verkligen rekommenderas. De gjorde jobbet på ett utmärkt sätt, var noggranna och seriösa men även lätta att ha att göra med under hela byggprocessen. Tidsplanen och budget hölls. Kommer självklart vända mig till dem nästa gång vi bygger om. Vi är väldigt nöjda med vårt nya badrum.

 • Henrik Pederby says:

  Swe Kakel & Bygg byggde om vår lägenhet. Noggranna och ansvarstagande. Hittade hela tiden bra lösningar på problem som uppstod under byggprocessen. Bra dialog. Kändes tryggt. Jag kan verkligen rekommendera dem.

 • Lusine Manukyan says:

  Kan verkligen rekommendera Swe Kakel och Bygg. Förra året renoverade de tvättstugan och vi var så nöjda och anlitade även i år när skulle totalrenovera lägenheten och badrummet. De håller tiderna, professionella och levererar kvalité jobb. Mycket flexibla och tillmötesgående, de har kommit med bra förslag och gjorde även den lilla extra.

 • Eva Nicklasson says:

  Vi har anlitat Swe Kakel och Bygg 2014 för ett badrum och i år, 2020, för två till. Vi uppskattar deras noggrannhet, yrkesskicklighet och pålitlighet och är mycket nöjda med resultaten. Men i lika hög grad uppskattar vi omsorgen de lade ner innan arbete startade. Vi hade flera ingående diskussionerna med dem och rörmokaren (Henke från Uppsala vvs-service) kring hur rörledningarna kunde tänkas gå, skicket på väggar och tak (huset är från 1968), vilka nya krav som finns idag och vad det får för konsekvenser. Det gav oss en god uppfattning om vad som behövde göras och vilka beslut vi skulle behöva ta under tiden.
  Att de är trevliga att ha att göra med är förstås också en fördel.
  Om vi hade fler badrum skulle vi anlita dem igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>