Badrumsrenovering i centrala uppsala

Om oss

Vår historia

SWE Kakel & Bygg är ett företag som funnits i över 20 år, där vi utfört mängder av renoveringar för privatpersoner och hjälpt till i större projekt. Vi jobbar främst inom renoverings-sektorn men utför även andra tjänster inom bygg. Vi tar emot, utför och levererar ett proffsigt arbetet. där varje projekt är unikt och utförs med mycket god kompetens och dialog. Kunden är alltid i fokus för oss.
Som sagt har vi 20 års erfarenhet och högt förtroende från tidigare kunder. Våra primära tjänster är badrum och köksrenoveringar men utför även snickeri, måleri samt plattsättningar. 
Självklart har vi behörighetsbevis som man kan se nedan. Vi ser även till att samtliga våra jobb utför med bra arbetsmiljö för både anställda och kund.
Hos oss är DU som kund alltid i fokus från start till mål. 
Kontakta oss för bästa möjliga service och dialog kring det nästa byggprojektet.

Vi renoverar kök i Uppsala

”Vi gjorde en totalrenovering och kunde inte varit nöjdare med målning, golv, kök och plattsättningen i badrummet som gjordes med perfektion väldigt duktiga och professionella.”

Janet Arsenian

Tidigare kund

Våra tjänster

Vi utför en stor variation av tjänster inom Uppsala län. Behöver du renovera ditt badrum, ditt kök eller kanske måla om lägenheten? Vi hjälper dig med alla olika sorters lösningar och tjänster. Nedan kan du leta dig fram till vad du är ute efter. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor.