Köksrenovering Uppsala

Proffs på renovera kök i Uppsala

Det är inte så konstigt att en köksrenovering i Uppsala står högst upp på mångas önskelista. Ett kök ska vara funktionellt men också vackert. Då blir det inspirerande att laga mat och lättare att få vardagen att fungera. Du får genomtänkt förvaring som svarar mot just dina behov, samt ytor som är lätta att hålla rena. 

Vi har bred erfarenhet inom bygg, även om vi är specialister på badrum och köksrenoveringar i Uppsala. Det innebär att vi kan hjälpa dig att åstadkomma en stor förändring om du verkligen vill sätta din egen prägel på köket. Om du exempel vill flytta en diskho så kan vi dra om rören. Vi kan också flytta på eller ta bort icke bärande väggar om du vill ändra kökets utseende på ett drastiskt sätt och skapa nya möjligheter.

Vad är viktigt att tänka på vid en köksrenovering i Uppsala?

En köksrenovering kan ha en livslängd på flera decennier om den genomförs fackmannamässigt och med riktigt bra material. Därför är det viktigt att tänka igenom hur du vill ha det innan du skrider till verket. Det är naturligtvis en stor fördel om en köksrenovering i Uppsala kan genomföras till ett lågt pris, men det är också viktigt att du får ett kök som du kan vara nöjd med väldigt länge. Ibland blir det mycket billigare i längden att investera lite mer. Vitvaror och inredningsdetaljer kan du alltid byta ut senare men skåp och ytskikt ska helst hålla i över 10 år – gärna 20.

En köksrenovering i Uppsala handlar mycket om livskvalitet men det kan också vara en riktigt bra investering. I ett hus eller en lägenhet som du ska sälja kan du ofta höja värdet på bostaden med betydligt mer än vad renoveringen kostar.

Här är några saker som det är bra att tänka på när du planerar en köksrenovering i Uppsala:

Hur lång tid tar en renovering?

Hur lång tid det tar att genomföra en köksrenovering i Uppsala beror naturligtvis på hur stort köket är och på om det handlar om en totalrenovering eller om ett mindre projekt. Även om du ska göra ganska mycket, och till exempel byta köksskåp och lägga nytt golv, så kan det gå på en vecka. Större renoveringar med platsbyggda lösningar, där du förändrar hur rören är dragna och har väggar som kräver mycket underarbete, tar längre tid. 

Om du anlitar oss på SWEkb så har du i förväg fått en bra bild av hur lång tid arbetet kommer att ta. Bra kommunikation med hantverkarna är viktigt när det gäller köksrenovering i Uppsala och vi ser alltid till att vara lyhörda inför våra kunders behov. Vi kan hjälpa dig som vet precis hur du vill ha det men också ge förslag utifrån vår långa erfarenhet av att renovera kök i Uppsala. 

Det finns många dagsländor i branschen och våra kunder brukar tycka att det är en trygghet att anlita SWE Kakel och Bygg eftersom vi har hantverkare som sett och gjort det mesta inom köksrenovering i Uppsala.

Köksrenovering i Uppsala län
Helt nytt kök renoverat av swekb
Personal på Swekb renoverar kök
Köksrenoveringar kylskåp och ugn
Vi renoverar kök i Uppsala
Renoverat kök i trädetaljer
Nyrenoverat kök i uppsala
Köksrenovering i uppsala

Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert