Renovera badrum Uppsala

Experter på badrumsrenoveringar i Uppsala

Att renovera badrummet kan ge ett hem ett riktigt stort lyft! Få saker är så behagliga som att kunna koppla av i en dusch med moderna funktioner eller i ett klassiskt badkar. En badrumsrenovering ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på ett av hemmets viktigaste rum. 

Att ett badrum håller hög klass är också viktigt för att du ska kunna minimera risken för problem som kan vara svåra att upptäcka och dyra att åtgärda. Dessutom så är det få insatser som höjer värdet på ett hus eller en lägenhet mer än en badrumsrenovering.

Vad är viktigt när du väljer en badrumsleverantör?

När du renoverar ditt badrum är det mycket viktigt att hitta hantverkare som du kan känna förtroende för. De ska kunna renovera ditt badrum så att det blir som du vill ha det, och på en tid och ett sätt som passar dig. Särskilt om man inte är van vid att renovera är det viktigt med lyhörda hantverkare som förstår vad du menar även om du inte är expert inom bygg.

Bra kommunikation mellan dig och firman som utför renoveringen kan förebygga många problem. Det är en speciell situation att ha människor i sitt hem och att kanske inte kunna använda sitt badrum under den tid som arbetet pågår. Med en erfaren leverantör kan man lösa eventuella problem som det orsakar på ett bra sätt. 

Det får heller inte bli några missförstånd kring priset eller om hur lång tid en uppgift kommer att ta. Hos oss får du alltid en offert där det är tydligt vad som ingår. Det är alltid en trygghet att välja ett företag med goda referenser av den typ av badrumsrenovering i Uppsala som du själv vill genomföra.

Ett badrum som inte byggs eller renoveras på ett fackmannamässigt sätt kan drabbas av bland annat vattenskador, och då gäller inte försäkringen du har. En badrumsrenovering måste utföras enligt svenska byggnormer och dokumenteras på ett särskilt sätt för att du ska kunna få ut pengar på försäkringen om något händer. Är den skickligt utförd håller ytskikten mycket länge.

Hur vill du att badrummet ska bli?

För att du ska bli riktigt nöjd med en badrumsrenovering i Uppsala är det viktigt att du först tänker igenom de val du har noga. Idag finns det ett otroligt stort utbud av olika ytskikt, vitvaror och inredningsdetaljer. De påverkar inte bara badrummets utseende utan också hur det är att använda det.

Varför renovera med SWE Kakel och Bygg?

Vi åtar oss allt när det gäller badrumsrenovering i Uppsala. Våra hantverkare har den kompetens och de certifikat som krävs för att du ska kunna var trygg i att arbetet genomförs enligt hög svensk standard. Vi är också måna om att alltid lyssna på våra kunder. Är du osäker på vilka material och vilken inredning som svarar mot dina behov så kan vi ge förslag som bygger på de många projekt som vi har genomfört. Ta gärna kontakt med oss i ett tidigt skede om du vill ha ett bollplank när det gäller vad som är möjligt i ditt hem.

En annan fördel med att anlita oss på SWEkb är att vi kan ge riktigt bra priser på material, tack vare våra leverantörsrabatter.

Vi utför många olika typer av uppdrag inom bygg och renovering men vi är specialister på just badrum och kök. Det innebär inte bara att vi kan göra jobbet med hög kvalitet utan också att vi är snabba och kostnadseffektiva. Vi har jobbat länge i Uppsala har bra koll på var och hur vi kan få tag på det du vill ha i ditt badrum. Det gäller även om du är noga med dina val och vill ha något väldigt speciellt i ett badrum i Uppsala.

renovera ditt badrum med swekb
Toalett och kabindusch
renoverat badrum med dusch och toalett
Badrum som nyligen renoverats

Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert